Results 1 to 8 of 8

Thread: I am still getting problems w/ a database error

  1. #1
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    CO
    Posts
    1,269

    I am still getting problems w/ a database error

    Every once in awhile recently I keep getting this screen saying that there is a database error. Any ideas?

    Here is the picture:


  2. #2
    Yep, this has been happening to me as well for the past two days.

  3. #3
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    CO
    Posts
    1,269
    good so its not just me.

    It is getting very very annoying.

    OMG!!!!! POST 666

  4. #4
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    New Hampshire
    Posts
    11,759
    same here...
    I like swords.

    ______________________________
    SCHOLA GLADIATORIA
    ______________________________

    If you want to climb a mountain, begin at the top.

    "Integrity, justice, courage, and action - without these, a person is of no consequence." - Don Nelson

    learn the way to preserve rather than destroy.
    avoid rather than check, check rather than hurt, hurt rather than maim, maim rather than kill.
    for all life is precious, not one can be replaced.

  5. #5
    Join Date
    Feb 2002
    Location
    Nipmuc USA
    Posts
    11,963
    I seem to think the database error screen appears when sopmeone is working on a page in the background. The board has been down for a brief time the past couple of nights too.

    A new one for me today (WebTV) is getting publisher unknown when clicking on threads and forum jumps. Clicking a second time goes through. The forum jump seems sporadic (on this browser anyway) but that's the least of the javascript issues I have.

    Cheers

    Hotspur; there are probably a lot of little things being worked on

  6. #6
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    CO
    Posts
    1,269
    Quote Originally Posted by Glen C. View Post
    I seem to think the database error screen appears when sopmeone is working on a page in the background. The board has been down for a brief time the past couple of nights too.

    A new one for me today (WebTV) is getting publisher unknown when clicking on threads and forum jumps. Clicking a second time goes through. The forum jump seems sporadic (on this browser anyway) but that's the least of the javascript issues I have.

    Cheers

    Hotspur; there are probably a lot of little things being worked on

    My guess was that they were wokring on pages, god I hope that is what it is because it was becoming quite annoying.

  7. #7
    Join Date
    Feb 2002
    Location
    Nipmuc USA
    Posts
    11,963
    I just wanted to clarify that the "publisher unknown" and "page not found/responding" stuff is not this forum, it is something new and exciting about the limitations I face with this thing.

    Cheers

    Hotspur; I may actually re-flash to an earlier configuration for the chip

  8. #8
    Join Date
    Dec 2001
    Location
    California
    Posts
    2,584
    We recently went though a MySQL upgrade, but the process didn't go as smoothly as anticipated and therefore took longer. This is a server-side error only. Now that the ugprade is fully installed, you should all be fine.
    Adrian
    Maestro of the Bolognese School (Spaghetti sauce, not fencing!)

    Click HERE for the SFI comic strip "Bloodgroove"!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •